Levelünk érkezett

Somogyváry Ákos karnagy, az Erkel Ferenc Társaság elnöke, a KÓTA tanácsadó testületének elnöke, Erkel Ferenc szépunokája

Kedves Barátaim, Jutka és Feri, kedves Énekesek!

Egy évtized az már SOK esztendő egymás utánisága. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kezdettől fogva jelen lehettem az alakuló Kórus életének, fejlődésének majd’ minden fontos stációjánál. Büszke vagyok rá, hogy ifjúkori barátom, egykori zenésztársam Feri és ifjúkori barátném : ), az ő hitvese Jutka időről időre kikérték a véleményemet, tájékoztattak, majd egy-egy nagyszerű koncerten összefoglalták, megvalósították Veletek mindazt, amiről előzőleg eszmét cseréltünk. S tették ezt szinte évről-évre, folyamatosan gyarapodva a munícióban, az együttes vezetés csínja-bínjában való elmélyülésben.

Ideális esetben a „tanítvány” idővel lekörözi mentorát; nos ez az ideális eset beállt/beért már esztendőkkel ezelőtt. Kóruskohézióban, kidolgozottságban, együttesen belüli és színpadi arculati elemekben, szervezettségben, PR-tevékenységben, s ami mindezt összegzően jellemzi: összetartásban időről időre jelesre vizsgáztok! Kifejezetten örülök, hogy a jubileum év kora nyarán felvettétek (feltettétek?) a szakmai koronát a KÓTA minősítésében is!
Őszinte szeretettel gratulálok az elmúlt évtized minden sikeréhez, az építkezéshez, aminek végeredménye, hogy statikailag sokszor próbált, stabil házban laktok!

Isten éltessen Benneteket még SOKszor tíz esztendeig!

Budapesten, 2023. november 23-án.