Meghívó Sajtóreggelire

A Sárvári Oratórikus Kórus (SOK) képviseletében dr. Szalai Ferencné kórusvezető-karnagy és dr. Molnár Csaba egyesületi elnökségi tag ezúton hívja meg a sajtó képviselőit 2018. május 18-án (pénteken) 9 órára a sárvári Lilaudvar Kávéházba (cím: Sárvár, Batthyány Lajos utca 41/B) a kórus „Önök kérték” című koncertjének sajtótájékoztatójára.

Sajtóreggeli keretében ismertetik a SOK 2018. június 24-én 18 órakor, a sárvári Tinódi Gimnáziumban megrendezendő koncertjével kapcsolatos információkat.

Mivel az együttes idén lett 5 éves, ezért a hagyományos koncertkereteket kibővítve, még több érdekességgel készülnek az előadára.

1.      Az „Önök kérték” elhangzó dalait a kórus életében fontos szerepet játszó személyek kívánságai alapján állították össze, az ő videós interjúik is levetítésre kerülnek az előadás alatt.

2.      Nagy megtiszteltetés érte a kórust, mivel élő, egyenes adásban közvetítik majd a koncertet több európai országba rászoruló idős, beteg, mozgáskorlátozott emberek számára a Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület (PGHE) projektjének és szakembereinek segítségével. A PGHE eu-s projektjének része, hogy élhetőbbé tegyék az időskorúak mindennapjait. Ez a szándék a kórus lelkiségével is egybevág, örömmel vették a felkérést.

3.      A koncert igazi szülinapi ünnepség lesz, annak minden kellékével: sütemény, mulatság, tánc, nevetés.

4.      21 órától nyilvános utcabált rendeznek a sárvári Posta téren (DJ Mana) Takács Ferenc retró zenéjével.

A sajtóreggeli keretében nyilatkozatot tesz:

-          dr. Szalai Ferencné kórusvezető

-          dr. Molnárné dr. Kronekker Zsuzsanna a SOK közönségszervezője

-          Molnár Zoltán és Csabai Renáta a Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület (PGHE) képviseletében

-          Takács Ferenc DJ az utcabál zenésze

A sajtóreggelin való részvételt a 0620/9623650-es telefonszámra kérjük jelezni szíveskedjék!

Várunk minden érdeklődőt SOK szeretettel!

Tisztelettel:

dr. Szalai Ferencné

kórusvezető karnagy